BORKLUB BÁCSI ZOLTÁNNAL
FURMINT FEBRUÁR
more
FURMINT FEBRUÁR
more
Egy ideje már tudható, hogy a furmintban több világfajta erényei összpontosulnak: amellett, hogy készíthető belőle karcsú, gyümölcsös bor, jól áll neki a fahordó és nagy testű, hosszú érlelési potenciállal rendelkező bor is lehet, kiváló savszerkezettel bír, csodáson tükrözi a termőhelyi adottságokat, gazdag aromájú, természetesen édes bort ad késői szüretben, a szamorodnik és az aszúborok pedig a világ édesborainak legmagasabban jegyzett tételei. Ezen túlmenően a furmint 2019-re talán a legfontosabb boros hívószóvá vált a külföld számára. Akad olyan Master of Wine, aki úgy tartja; a furmint egymagában képes megtestesíteni mindazt, amit a rajnai rizling, a chardonnay és a sauvignon blanc tud. A furminttal ismerkedni tehát minden borissza számára – ha nem is kötelező, de – kifejezetten megéri.
6 tételt fognak kóstolni ezen az alkalmon a résztvevők.
Pál Feri atyát talán nem is kell bemutatnunk… A katolikus pap és mentálhigiénés szakember a legnépszerűbb előadók közé tartozik.
Gyereknapi PomPom a város legkülönlegesebb helyén, a margitszigeti Kristályban! Ez a nap a gyerekekről szól és persze rólunk is, mert…
DR. SISI Avagy ki tud többet Erzsébet királynéról? Kvízjáték 3–5 fős csapatok részére 2024. június 22-én, 19.00 órakor a Gödöllői…
item(s) in basket
total:
Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.