Te mit láttál? Értékeld itt!

Program


Korpás Éva: Szívharang #koncertszínház
3

Korpás Éva: Szívharang #koncertszínház

Korpás Éva Szívharang #koncertszínház
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 10. szombat, 19:00

Korpás Éva Szívharang című zenei albumát már talán sokan ismerik, azonban ez a zenei anyag új „köntösben” kerül bemutatásra. Az új feldolgozás totális színházi hatásra törekszik, azaz a produkcióban a zenei élményen túl fontos szerepet kapnak egyéb művészeti zsánerek is. A koncertszínházi előadás kilép a megszokott népzenei keretrendszerből, és egy új, izgalmas formai és gondolati megközelítéssel bővül.

A Szívharang koncertszínházi előadás nemcsak a népzene kedvelői számára készül, hanem azoknak is, akik eddig nemigazán kedvelték ezt a műfajt, de ez a teljesség élményét ígérő produkció megmutatja számukra a műfajok sokszínűségét és az egyes zsánerek közötti átjárhatóságot. A zene, az irodalom, a tánc, a bábszínházi elemek csodálatos egységgé állnak össze, s kalauzolják el a nézőt az érzelmek világába, mert mi másról is szólhatna ez a produkció, mint a szerelemről, a csalódásról, emberi viszonyokról.

A koncertszínházi produkció rendezője Gergely Rozália, bábszínészként Bánky Sára és György Zoltán Dávid közreműködik a produkcióban. A zenei világot kiegészítő absztrakt, plasztik-hatású látvány Horváth Márk kreativitását dicséri. A táncszínházi vonalat a produkcióban Magyar Nemzeti Táncegyüttes kitűnő táncosai képviselik: Paput Júlia, Tókos Attila, valamint a Magyar Állami Népi Együttes táncművésze, ifjabb Zsuráfszky Zoltán.

A zenei élményről Csernók Klári prímás, Takács Ádám hegedűs, Papp Endre brácsás, Kuti Sándor cimbalmos, Hanusz Zoltán nagybőgős, valamint Czajlik Boglárka, Janovszki Csenge, Korpás Réka, Lakatos Lili, Szabó Júlia, Zsoldos Viktória énekesek gondoskodnak.

A koncertszínházi produkció főszereplője a háromszoros Harmónia-, kétszeres Fonogram-, Külhoni Magyarságért Díjjal és Pro Urbe díjjal kitüntetett népdalénekes, előadóművész, Korpás Éva.

Rendező: Gergely Rozália

Látvány: Horváth Márk

Közreműködők:

Korpás Éva
Paput Júlia, Tókos Attila, ifj. Zsuráfszky Zoltán
Bánky Sára, György Zoltán Dávid
Csernók Klára, Takács Ádám, Papp Endre, Kuti Sándor, Hanusz Zoltán,
Czajlik Boglárka, Janovszki Csenge, Korpás Réka, Lakatos Lili, Szabó Júlia, Zsoldos Viktória

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!