Te mit láttál? Értékeld itt!

Program


JÁTSZMA / Dr. Csernus és vendégei

JÁTSZMA / Dr. Csernus és vendégei

JÁTSZMA!

Dr. Csernus Imre improvizációs estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 17. szerda, 19:00

 

Közreműködő színművészek:

Stefanovics Angéla | Janklovics Péter

Az est a (pár)kapcsolatokban keletkező konfliktusokról és azok megoldásairól szól: hipochonder társ, szeretetéhség, önbizalomhiány, játékszenvedély, válás, megcsalás… Csernus doki és a színészek az emberi kapcsolatok nehézségeit veszik górcső alá.

Zűrzavaros világunk gyakori élethelyzeteit Stefanovics Angéla és Janklovics Péter színművészek játsszák el, Dr. Csernus Imre pedig kommentálja, megfejti azokat. Ahogy gyakran elhangzik: a megoldások bizony rendkívül egyszerűek.

 

Ajánlatunk


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Szerelmi háromszögek, nercbundák, hiányos öltözetű hölgyek, ablakon kirepülő ruhadarabok, totális téboly. Mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, kizárólag a felhőtlen szórakoztatás érdekében!

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!