Te mit láttál? Értékeld itt!

Program


HALOTT PÉNZ 18 - ÉVZÁRÓ KONCERT

HALOTT PÉNZ 18 - ÉVZÁRÓ KONCERT

2022. december 30-án egy hatalmas évzáró születésnapi eseményre invitálnak mindenkit Márk szülővárosába Győrbe, az Audi Arénába.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 30. péntek, 20:00

HALOTT PÉNZ 18

évzáró koncert

2022. december 30. (szombat), 20.00 – Győr, Audi Aréna

 

18 éves lett a Halott Pénz sztori 2022-ben!

2022. december 30-án egy hatalmas évzáró születésnapi eseményre invitálnak mindenkit Márk szülővárosába Győrbe, az Audi Arénába.

Marsalkó Dávid közel tizennyolc évvel ezelőtt határozta el, hogy Halott Pénz néven belevág a zene- és szövegírásba. Kicsiket és nagyokat, fiatalokat és időseket egyaránt megszólítanak dalaikkal, évről évre, rendíthetetlenül.

Az elmúlt évek alatt megszámlálhatatlan sláger, számos díj, a szakma és a közönség elismerése köthető nevükhöz.

Évzáró koncertjükre számos meglepetéssel készülnek, ahol nem maradnak el az olyan nagy slágerek sem, mint az Amikor feladnád, a Szívedből minden kell, az Élnünk kellett volna vagy a Darabokra törted a szívem.

Gyere el és zárjuk együtt az évet 2022. december 30-án Győrben!

 

*Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

*Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!