Te mit láttál? Értékeld itt!

Program


Görög Ibolya - Mindennapi maceráink

Görög Ibolya - Mindennapi maceráink

Kapunyitás: 17:30

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 29. hétfő, 18:00

Görög Ibolya, protokoll-nagyasszonya április legvégén Sopronba látogat.A Miniszterelnöki Hivatal egykori protokollfőnöke, ma már ugyan nyugdíjas, de lendületéből mit sem veszítve saját vállalkozást vezet, előadásokat tart.Ezúttal a hétköznapi életünk harmonikus és sikeres megéléséhez ad jó tanácsokat.

Soproni előadásának címe:

Mindennapi maceráink 

 

Ibolya gondolatai az előadásra készülőkhöz:

„Hogy miért ez a cím?Nos azért, mert az élet, ez a falatka hatvan-nyolcvan év nem a győzelemről szól, hanem arról, hogy sikeresen és kedvünkre vegyünk részt benne. Macerás, nagyon macerás dolog másokkal együtt élni! Odafigyelni, segíteni, megszólítani, kérni valamit. De megéri!

A másfél órás előadás nagyon kevés idő, hogy mindent el tudjak mondani, de az alapokat ígérem, gondosan áttekintjük.

A viselkedési szabályok bizony részei a mindennapjainknak. Az életünk sikeressége, a harmónia megteremtése nagyban múlik ezek ismeretén és betartásán. Gyakorlati példákkal mutatom be, hogy hogyan kell feloldani a kínos szituációkat, hogy hogyan lehet rávenni másokat a helyes viselkedésre.”

 

Az előadáson sok-sok a hétköznapi életünket érintő hasznos információra, sok humorra és egy vidám, jó hangulatban eltöltött estére számíthatnak mindazok, ott lesznek Görög Ibolya protokoll tanácsadó soproni előadásán. 

Kapunyitás: 17:30

Előadás kezdete: 18:00

 

Az előadás időtartama: 90 perc

 

Ajánlatunk


Önfeledt nevetés és torokszorító pillanatok két felvonásban két remek színésznőtől, Hűvösvölgyi Ildikótól és Bencze Ilonától.

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!