Te mit láttál? Értékeld itt!

Program


Demjén Ferenc Koncert Nyíregyháza

Demjén Ferenc Koncert Nyíregyháza

Demjén Ferencről lehetne hosszasan írni, a magyar zene ikonját és slágereit minden korosztály ismeri. Legyen ott Ön is Demjén Ferenc Nyíregyházi koncertjén, és élje át a koncert varázsát. Megújult díszlettel és látványvilággal várja Önöket a legendás művész.
Kapunyitás: 18:00

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 4. szombat, 19:00

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

David McVicar gyönyörködtetően látványos Tosca-rendezésének középpontjában ezúttal a norvég Lise Davidsent találjuk, aki pár rövid év leforgása alatt New York egyik legnagyobb operacsillagává vált, és immár az olasz repertoárban is ellenállhatatlanul hódít.

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

MŰSOR: WAGNER: Lohengrin – előjáték, WWV75 BRAHMS: D-dúr hegedűverseny, op. 77 MENDELSSOHN: Szentivánéji álom kísérőzene, op. 61 Christian Tetzlaff hegedű,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!