Te mit láttál? Értékeld itt!

Program


Cotton Club Singers - ABBA-JAZZ SHOW
2

Cotton Club Singers - ABBA-JAZZ SHOW

A Cotton Club Singers 2022-ben 15 év szünet után feléleszti a legsikeresebb koncertshow-ját, az ABBA-JAZZ-t.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 13. szerda, 20:00

Cotton Club Singers
ABBA-JAZZ SHOW
(esőnap: július 14.)

A koncerten fellép a zenekar öt legmeghatározóbb énekese:
Zsédenyi Adrienn, Kozma Orsolya, Szűcs Gabriella,
Fehér Gábor és László Boldizsár

15 évvel ezelőtt Zsédenyi Adrienn nélkül vittük színre, viszont most vele kiegészülve áll össze újra a show. Ezért új hangszerelések is születnek majd.

A koncertet az együttes egykori, ám ma is méltán elismert 11 fős zenekara kíséri majd. A show ledfalra komponált egyedi látványvilágát az ABBA együttes zenéjének és a mai kor sokszínűségének az izgalmas elegye adja majd.

Az esemény egyediségét tovább fokozza, hogy a csapat 2022-ben nyilvános koncerten Budapesten csak ezen az estén lesz látható.

Az ABBA 2022-es évi megújulásával párhuzamosan a Cotton Club Singers igazi csemegét ígér közel 25 sláger színpadra vitelével.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű, fékezhetetlen. A kisebbiknek akad is kérője bőven, de apja nem adja férjhez addig, míg a nagyszájút el nem veszi valaki. Hiába a sok kérő, Makrancos Kata senkinek nem kell. Ebben a kilátástalannak tűnő helyzetben jelenik meg Petrucchio, akit nem riaszt vissza a feladat. Elhatározza, hogy megzabolázza a gazdag, csinos, vonzó hárpiát.

Ajánló


A FrenÁk Társulat legfrissebb produkciójában egy dinamikus, fiatal csapat áll színpadra, melynek kreatív táncosai színes kulturális hátterük és nyelvi különbségeik…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!