Te mit láttál? Értékeld itt!

Program


CIMBALIBAND tavaszköszöntő koncert Tavaszi Fesztivál

CIMBALIBAND tavaszköszöntő koncert Tavaszi Fesztivál

Művészetek Háza Gödöllő
Helyszín: Parkszínpad (szabadtéri színpad)
Esemény kezdése: 2024. 05. 07. (kedd) 19.00

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 7. kedd, 19:00

A Fonogram-díjas Cimbaliband zenéjében a kelet-európai életérzés keveredik a népzenével, és a közönség által kedvelt modern zenei stílusokkal, A banda tag-jainak jelentős népzenész múltja van, így a Cimbaliband “boszorkány kon-yhájában” a gyökerektől merített autentikus zenéből kiindulva készülnek a fogások. A zenei csemegéket pedig úgy tálalják elénk, hogy a dalok alapját egy igen különleges hangszer, a cimbalom alkotja, megfűszerezve egy kis jazz-el, lat-in zenével, balkáni ritmusokkal. Nem véletlenül emlegetik a zenei szaklapok a gödöllői születésű Unger Balázst a "cimbalom Chuck Berry-je" ként! Gyors ”riffjeivel” változatos stílusban mozgatja, irányítja a zenekart az igazi magyar akusztikus "keverőpult" mögül. A fentieket egyesítve válik teljessé a hallgató számára az eredeti kelet-európai cimbalom rock’n’roll, mellyel már az egész világot bejárták, Japántól Dubaig, Skandináviától Afrikáig! Cimbaliék mesterien gyúrják össze autentikus népzenei gyűjtéseiket és életigenlő szerzeményeiket, melynek eredményeként születhetett meg az alábbi pár sor is a Magyar Nemzet hasábjain: a zenekar tagjai „bebizonyították, hogy az autentikus népzene is lehet trendi.”

 

Cimbaliband tagjai:

Unger Balázs - cimbalom, ének

Varga Kornél- gitár, ének

Solymosi Máté - hegedű

Tóth Gergely - nagybőgő

Babos Lőrinc - dobok, ének

 

 

Kedvezőtlen időjárás esetén az előadás a Művészetek Háza Konferenciatermében kerül megrendezésre.

A változtatás jogát fenntartjuk.

Az előadást a KIM támogatja.

 

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


A Bihari Együttes 1954-ben alakult Novák Ferenc vezetésével. Több mint fél évszázados működése alatt számos hazai és nemzetközi fesztivál nagydíját,…

Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott!

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!