Te mit láttál? Értékeld itt!

Program


BRADLEY JADEN LIVE IN BUDAPEST  A West End sztár musical koncert turnéja

BRADLEY JADEN LIVE IN BUDAPEST A West End sztár musical koncert turnéja

A West End-szupersztár, Bradley Jaden első önálló koncertkörútja egyik legfontosabb állomása Budapest lesz. Trieszt, New York és London után júniusban a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon ad egyedülálló koncertet. A világsztár számos színpadi musicalben szerepelt, jelenleg az egyik leghíresebb és legelismertebb brit zenés színházi előadó.

Aktuális előadások



BRADLEY JADEN LIVE IN BUDAPEST
koncert
(esőnap: június 19.)

Eddigi szerepei közül a legfontosabbak a Nyomorultak mindhárom férfi főszerepe, Jean Valjean, Javert és Enjolras, Fiyero szerepe a Wicked-ben, Lancelot a Camelot-ban, Raoul az Operaház fantomja olaszországi produkciójában, valamint a Ghost és a Shrek musical főszerepei.

Bradley Jaden vendége Zizi Strallen brit színésznő, a West End színpadainak ünnepelt dívája lesz, akinek legfontosabb szerepe Mary Poppins, Cameron Mackintosh: Mary Poppins című musicaljének londoni előadásában.

Önálló koncertjét Simon Schofield és Scott Garnham közösen készítette, a zenei igazgató James Doughty.

Ajánló


A jazz, blues, rock és funk iránt egyaránt fogékony gitáros, Mike Gotthard ezen a novemberi estén saját jazz-rock világába hívja…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!