Te mit láttál? Értékeld itt!

Program


Bolyki Balázs és a Bolyki Soul & Gospel Kórus ÚJÉVI nagykoncertje
2

Bolyki Balázs és a Bolyki Soul & Gospel Kórus ÚJÉVI nagykoncertje

A 2023-as év eleji, nagyszabású koncerten ez alkalommal Bolyki Balázs és a 24 fős Bolyki Soul & Gospel Kórus mellett a művész négy fiából álló B4 együttessel egészül ki a formáció, mely garantáltan varázslatos újévi koncertélményt ígér minden érdeklődő számára.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 2. hétfő, 19:30

Bolyki Balázs és a Bolyki Soul & Gospel Kórus újévi nagykoncertje

2023. Január 2-án két alkalommal is élvezhetik a nézők a neves előadóművész Bolyki Balázs és kórusának „ímé újjá lett minden" címet viselő újévi koncertjét.
A műsorban a jól ismert örökzöld soul & gospel klasszikusok mellett („Oh, happy day", a „Changed the world" vagy Leonard Cohan világslágere a „Halleluja") természetesen az elmaradhatatlan magyar nyelvű dalok, valamint Bolyki Balázs nagysikerű saját szerzeményei is színesítik a műsort.

A Prima-díjas énekes születése óta énekel. Testvéreivel, mint Bolyki Brothers járták be a világot, majd 2011-től saját alapítású formációját a Bolyki Balázs és a Bolyki Soul & Gospel Kórust ismerhették meg a nézők.
Dalszerzőként, szövegíróként és hangszerelőként is számos hazai és külföldi lemezen közreműködött már, és több esetben kapott munkája elismeréseként arany, illetve platina lemezt. Olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint a világhírű gitárművész Al Di Meola, vagy a Holmes Brothers- akik több alkalommal voltak az év blues együttese az USA-ban.

Bolyki Balázs a saját maga alapított kórusa által egy professzionális énektudással nem rendelkező, de profi hozzáállással bíró jelentkezőkből olyan keresztény értékeket képviselő zenei formációt hozott létre, mellyel mostanra már szakmailag is nemzetközi színvonalú produkciót élvezhetnek a nézők.

A csapat nem csak az augusztusi Jubileumi koncertjén bizonyította be, hanem az elmúlt 10 évben többször is, hogy hittel, bizakodva tekintenek a jövőbe. A gospel igazi üzenetén keresztül bármilyen körülmény ellenére is reménnyel telve, hisznek abban, hogy lehetséges szeretettel, bizakodva élni.

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!