Te mit láttál? Értékeld itt!

Program


zzEGY majdnem KOMPLETT SZTÁR - Nádasi Veronika estje

zzEGY majdnem KOMPLETT SZTÁR - Nádasi Veronika estje

Nádasi Veronika koncertje


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 27. kedd, 19:30

Dada, Zsuzsanna testvér, Mammy - Nádasi Veronikát már jól ismerjük - többek között - ezekből a szerepekből is. De kicsoda Ő valójában?

Első élőzenekaros koncertjén az ismert dalok mellett zenei különlegességek is elhangzanak majd, melyek rengeteg újdonságot és meglepetést tartogatnak a musical műfaj kedvelőinek. Néhány dal erejéig vendégül látja az esten egyetemi osztálytársát, Peller Annát is.

 A koncert apropója a pályán eltöltött 20 év. Mert “ha viccet mond, poént nem ront", és bár egy kicsit szabálytalan, de Önöktől majd tapsot vár egy (majdnem) komplett sztár!

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!